17.10.2007 г., 10:26 ч.

XXX 

  Поезия
755 0 6

Нуждая се отчаяно от
себе си
От сън
От пеперудени
поля
и сенки
От дървета
Искам да прегърна
нова вяра
Да усетя
вятъра
в ръката на приятел
Да крещя във ехото
на разпилени думи
всички
истини
заключени
във мен
Горчи ми
полунощното кафе
С фалшив акорд
акомпанирам
мислите си
и
се моля
тайно
Моля се за теб...
 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??