26.06.2007 г., 15:50 ч.

XXX 

  Поезия
682 0 8
знаеш ли
от колко зими
напразно
чакам
пролетта във теб?
 
сълзите ти, дете
сланата на годините
несъстоялата се
наша есен
изтича
ден след ден
през мен
и пари
със смеха на лятото
 
обичай ме
понякога
 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??