22.04.2007 г., 19:06 ч.

Я кажи момиче... 

  Поезия
988 0 4
  Я кажи момиче...


Я кажи, момиче младо,

тез сълзи от радост ли са

или от печал?

Я кажи, в живота

никой ли ръка не ти е подал?

Защо тъй унило е лицето твое?

Защо таз хубост помрачена е с тъга?

Я кажи, момиче младо,

какво терзае волната ти душа?

Или любовта в клетка я затвори

и превърна в птица с отсечени крила!?

© Ивелина Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??