31.08.2007 г., 21:21 ч.

Ябълките вече падат… 

  Поезия
685 0 5
Ябълките вече падат…
Червената за теб,
зелената за мен.
И идва листопадът.
Вземи листо за теб,
ще взема и за мен.
А после са мъглите,
, а после дъждове…
Сега ще се опитам
да ги деля на две.
В мъглата бяла точка
за тебе ще оставя,
от тебе да започва,
а аз да съм й края
Сълзата върху лист
е моята заслуга,
дъждът да бъде чист,
е твоя..нищо друго 

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??