7.02.2020 г., 11:38 ч.

Ябъука 

  Поезия » Хумористична
663 0 0

Седя си аз вчеуа в бау "Макси"
и един ухажоу пита "Как си?"
Аз на дядо ми Хуабъу съм куъстена,
като него не съм хич задуъстена.
"Пуивет! " – викам. – "Казвам се Хуабъука!"
"Ауе чеупи един фуеш от ябъука!"

© Cucurbita Maxima Всички права запазени

*Рѝма на думата „ябълка“ засега няма, според както се твърдѝ...
почти рѝма на
думата „ябълка“ ще
да е „Я(ааа...)!... Булка!...“
  1168  10 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??