20.04.2017 г., 17:18 ч.

Ядосвам се спокойно... 

  Поезия » Хумористична
272 2 5

Ядосвам се спокойно

вече от няколко века,

защото съм покойник,

умрял в библиотека.

Гневът премръзнал е,

под кръста ми дървен.

Ужасно омръзна ми

този стар въглен.

Но така съм доволен,

че хич не ми пука!

Сега съм безсолен.

Безсолно е тука!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??