15.11.2009 г., 23:26 ч.

Яйцето или Кокошката 

  Поезия » Гражданска
451 0 1

 

 

                                                    О 

 

                                                               тОВА Е ВЪПРОСЪТ

                                                                                   ТА

                                                                           КА                     

          Ц                                                           Ш

 

   Й         Е                                               КО

 

  Я           Т               ИЛИ             КО                                                               П      Е     Т     Е     Л     Ъ     Т

 

         О                                                   КО

                                                                     Ш

                                                                           КА                      

                                                                                   ТА                      

                                                                                                       ТОВА Е ОТГОВОРЪТ

 

 

  

                                                                                                            О  

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жълтъкът на тези яйца е много жълт!
    А и другите, с жълтите книжки, са много!
    Явно, че петелът е причината!
Предложения
: ??:??