20.03.2022 г., 10:38 ч.

Яйчица 

  Поезия » За деца
388 0 1

Купих си боя червена,
лепенки си взех от леля Пена.
Баба Гинка тъй добра,
даде ми торба с яйца.

Взех и кошничка красива,
вече много съм щастлива.
После всички яйчица,
мама ще свари сама.

Идва ред боя да сложа,
ох дано не се изложа.
А за малко красота,
лепенки ще залепя.

Масата е подредена,
с яйчицата украсена.
Ох дали ще издържа,
до неделя сутринта.














© Svetla Kostadinova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??