19.07.2018 г., 0:12 ч.  

Ян Бибиян 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
485 0 0

Ти си Ян Бибян – самотен, скитащ сам,
посвещавам ти сълзливата си локвичка!
Питам те, как стигна чак до там,
да загубиш единствената си розичка?

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??