Jul 19, 2018, 12:12 AM  

Ян Бибиян 

  Poetry » Love, Free verse
486 0 0

Ти си Ян Бибян – самотен, скитащ сам,
посвещавам ти сълзливата си локвичка!
Питам те, как стигна чак до там,
да загубиш единствената си розичка?

© LeonaXIII All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??