10.03.2008 г., 12:06 ч.

Ярост 

  Поезия » Друга
611 0 1
Искам да викам,
искакам да крещя,
искам тялото си да раздера!

Искам да плачеш,
искам да те боли,
искам да умреш мъчително ти!

Искам стаята да разруша!
Искам всеки лист да изгоря!
Искам да млъкнем, искам да спреш!

Всяка секунда се мъча край теб,
всяка дума раздира душата ми,
всяка стъпка те води към мне.

Аз ще съм силна.
Аз ще съм смела.
Аз няма да простя!

Ела при мен,
хайде, върви!
Обещавам да е бавно и да боли.




© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??