27.07.2012 г., 18:29 ч.

Ято 

  Поезия » Друга
456 0 6

Птича песен -
многоредна,
многогласна
и многоцветна -
великанска огърлица
сякаш някой наметна
на акацията отсреща,
но раздра я по острите клони,
разпиля я
на безброй
звънки ноти отронени.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??