Jul 27, 2012, 6:29 PM

Ято 

  Poetry » Other
451 0 6

Птича песен -
многоредна,
многогласна
и многоцветна -
великанска огърлица
сякаш някой наметна
на акацията отсреща,
но раздра я по острите клони,
разпиля я
на безброй
звънки ноти отронени.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??