27 jul 2012, 18:29

Ято 

  Poesía » Otra
462 0 6

Птича песен -
многоредна,
многогласна
и многоцветна -
великанска огърлица
сякаш някой наметна
на акацията отсреща,
но раздра я по острите клони,
разпиля я
на безброй
звънки ноти отронени.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??