ЮГО 84 (На пазара)
Подстрижи ме, чичо Пешо,
но отпред и отстрани,
а отзаде остави ми
буйна коса да виси.
Че ще ходя на пазара,
понеделник е сега,
бай Михал ще ме закара
със москала да града.
Нови гуми той турил е,
от Германия нов внос,
на хиляди километри,
но не правим на въпрос.
На пазара пълно с ора
още рано сутринта,
със кебапче за опора
и със бира във ръка.
© Светлин Всички права запазени
дай лепа брена