14.06.2009 г., 18:00 ч.

Южно усещане 

  Поезия » Любовна
338 0 0

В един далечен град, по едни далечни,
нощни улици, любовта ме настигна.
Каза да не бързам сама в нощта.
Да протегна ръка, да продължа
влюбена в звездите, в нощта.
В един далечен южен град,
под едни щастливи липи,
където кръвта кипи,
две ръце, прегърнали моето сърце,
ми подариха завинаги радост,
красота, много топлота.
В един далечен град аз оставих
много спомени и светлина,
която съпътства моята женска съдба и сега.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??