12.06.2016 г., 12:04 ч.

Юначка 

  Поезия » За деца
418 0 0

Юначка

Без рана не ходи юначе.
Удари ли се, не плаче.
Но когато е юначка
и стане от играчка-плачка,
сълзи - поточе буйно
от очичките ù рукнат - 
бързо ще я гушне мама,
с кака весела, засмяна
бяга болката далече
и весел смях се чува вече!

 

Райна Недялкова-Качулкова

© Reni Ned Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??