18.05.2022 г., 0:37 ч.  

Орбити 

  Поезия » Любовна
222 2 8

Заболя, заболя, заболя ме.

Опъни максимално връвта.

Забоди на върха гордо знаме

и тласни обичта в пропастта.

 

Замени, замени, замени ме.

Падам шеметно и презглава.

Прелетях през пространства

незрими.

Излекувах си хрипа в гласа.

 

Забрави, забрави, забрави ме.

Преродих се с орлови крила.

Орбитите ми недостижими

са за юди и за бесила.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??