14.10.2008 г., 12:20 ч.

За 14 октомври 

  Поезия » Любовна
488 0 4

14.10.2008

на Петър

 

 

Днес е четиринадесети октомври!

Тази дата с теб завинаги ще помним!

Преди две години в този ден се запознахме.

Истинска любов един чрез друг познахме.

 

От този ден до днес все заедно сме с теб...

Сега за нашата любов пак пиша аз куплет...

За всички дни що с тебе споделихме

и радости и мъки си делихме...

 

За всичките борби, които преживяхме,

за всички трудности, които победихме,

за всеки миг, в който сме обичали,

за върховете, дето заедно сме изкачили...

 

За всяка крачка заедно направена,

за всяка минала тъга забравена,

за всичките борби с трудния живот

за всеки миг изпратен ни от Бог!

 

Обичам те! Помни го винаги!

Дори след хилядите дни отминали,

ще бъда с теб, ще те закрилям!

И само, само тебе ще обичам!

 

 

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??