За живота и смъртта искам да говоря.
Да крещя,за краткостта и вечността.
За всяко начало и раждане.
За всяка загуба и падение .
За душата и духа .
За вътрешният мир и красота .
За злобата човешка и алчността нечестна.
За пешката на шаха и шах мата.
За лъжата тъй коварна .
За илюзията невярна .
За истината тежка.
За тайната зловеща .
За качествата явни .
За мислите ни ядни .
За решенията вярни
За грешките гадни .
За изреченията дълги .
За пътищата стръмни .
За върховете недостижими .
И за моментите ни любими.
© Женя Германова Всички права запазени