25.11.2006 г., 1:32 ч.

за ... 

  Поезия
667 0 2
всички мечти и блянове
изчезват, но теб ще
помня, дори когато
горя в ада...
ти си моя ангел...
ти си моята вечна любов...
ти си мой...
"обичам те" - усещай тези думи,
когато седнеш
и започнеш да броиш звездите,
когато всичко изчезне,
когато ти се измориш...
да, тогава ще съм при теб
и ще те гледам - една от многото звезди...
обичам те...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стефане не си ме разбрал правилно!
  • Всяка звезда на небето е една любов!
    Погледни, колко много звезди, колко любов!
    Това за ада нещо не ми харесва...без него е хубав стихът ти!
Предложения
: ??:??