В живота срещнах те случайно
и влюбих се в теб безкрайно!
Нощите, прекарани без теб,
ми изглеждат цяла вечност!
Защо не го разбираш?
Защо те няма сега
да ти кажа колко много ми липсваш,
да ти кажа колко много те обичам,
че животът ми без теб е пуст?
Обичам те, дори да знам, че е лудост!
Обичам те, но едва ли ще променя нещо...
© ДяВоЛчЕ Всички права запазени