29.08.2010 г., 15:42 ч.

За брат ми 

  Поезия
12473 0 3

За тебе братко вдигам пълна чаша

за твойто бъдеще и безоблачна съдба

недей от трудностите лесно да се плашиш

животът ясно го е казал: в тунела винаги навлиза светлина

 

Не трябва да живееш  хранен от отминали неща

живей в мечтите си не ги преследвай

и запомни че всеки миг за някой е мечта

умът е важен но сърцето си последвай

 

От мен вземи каквото искаш братко

любов ти давам и приятелска ръка

само здравето ми остави то ми е най-важно

кръвта ни както знаеш е еднаква макар течаща в две тела

 

Отпий от чашата със тежко вино

пролей сълза когато те боли

а после усмихни се изтрий сълзата като нещо минало

кажи: една проливам за тебе болко за повече не ме моли

 

Помни едно искам да ти кажа братко

сърцето ти щом почне лудо да тупти

това е от прегръдката ми силна а дори и кратка

винаги дълбоко ще жигосва братските гърди

 

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??