За тебе братко вдигам пълна чаша
за твойто бъдеще и безоблачна съдба
недей от трудностите лесно да се плашиш
животът ясно го е казал: в тунела винаги навлиза светлина
Не трябва да живееш хранен от отминали неща
живей в мечтите си не ги преследвай
и запомни че всеки миг за някой е мечта
умът е важен но сърцето си последвай
От мен вземи каквото искаш братко
любов ти давам и приятелска ръка
само здравето ми остави то ми е най-важно
кръвта ни както знаеш е еднаква макар течаща в две тела
Отпий от чашата със тежко вино
пролей сълза когато те боли
а после усмихни се изтрий сълзата като нещо минало
кажи: една проливам за тебе болко за повече не ме моли
Помни едно искам да ти кажа братко
сърцето ти щом почне лудо да тупти
това е от прегръдката ми силна а дори и кратка
винаги дълбоко ще жигосва братските гърди
© okinaf All rights reserved.