18.07.2008 г., 14:33 ч.

За четири минути... 

  Поезия » Любовна
1326 0 36
 

За четири минути

светът се завъртя!

Защо са четири -

ще ме 

попиташ?

Така ми хрумна

в този миг,

сега!

Тъй детството е

като нежна

Пролет,

в разгара на живота си съм

Лятото,

малко тъжна, златна

ще е

Есента,

а снежна и студена старост - 

Зимата.

Но вплетени

в горещи

две ръце -

не искам и да зная,

че летят

сезоните.

От пролетта - начало...

и до зимата- със нея

искам да си

в моето сърце.

В камината да греят

само спомени,

на масата -

винО и Обич, и...

 

вплетените ни сърце в сърце.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??