9.11.2008 г., 10:06 ч.

За да бъдеш! 

  Поезия » Друга
1256 2 28
 

 

Не се обръщай никога назад

и не търси от спомени утеха,

дори когато си усетил хлад,

не тръгвай по обратната пътека.

 

Възходи и падения познай,

но на колене никога не падай,

сърцето си за хората раздай,

а болката със себе си изстрадай.

 

Обичай! Вярвай! Истински живей

и утрото посрещай със усмивка!

За бъдещето светло остарей

и прегърни небесната завивка!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??