Не се обръщай никога назад
и не търси от спомени утеха,
дори когато си усетил хлад,
не тръгвай по обратната пътека.
Възходи и падения познай,
но на колене никога не падай,
сърцето си за хората раздай,
а болката със себе си изстрадай.
Обичай! Вярвай! Истински живей
и утрото посрещай със усмивка!
За бъдещето светло остарей
и прегърни небесната завивка!
© Наташа Басарова All rights reserved.