9 nov 2008, 10:06

За да бъдеш! 

  Poesía » Otra
1255 2 28
 

 

Не се обръщай никога назад

и не търси от спомени утеха,

дори когато си усетил хлад,

не тръгвай по обратната пътека.

 

Възходи и падения познай,

но на колене никога не падай,

сърцето си за хората раздай,

а болката със себе си изстрадай.

 

Обичай! Вярвай! Истински живей

и утрото посрещай със усмивка!

За бъдещето светло остарей

и прегърни небесната завивка!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??