14.03.2012 г., 13:02 ч.

За да дойде денят 

  Поезия » Любовна
856 1 1

За да дойде денят
По Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore


Обидих те аз, за което прости,
двусмислени намеци с нелепи шеги.

Уви, нямах шанса да зная дали добре живееш,
да чуя как се смееш...
приеми ти сега, извинявам се аз, (аз... аз...)
                         в този късен час.

Прекрасния ден със мен сподели,
но идва тъга, отиде си ти.
В нощта аз вървя във тъмна гора,
ще те видя ли пак, за да дойде денят,
                            да дойде денят.

Със златни коси, със нежно лице,
звънливият смях на малко дете.
Със сини очи, в които човек да се огледа,
светът е по-красив в тях.
Светлина, добрина почувствах сега,
                            спомняйки си тях.

И вече се питам почти всеки ден
дали ти случайно се сещаш за мен.
По пътя вървя и търся следа,
зад ъгъл надничам дали не си там.

Между сиви лица - разминавам се с тях,
но се сещам за теб и усмихвам се аз.
И дори да вали дълго в тягостни дни.
Аз си спомням усмивка, с която ти ме дари.

Магията стана, при мен ти дойде,
в очите ти виждам аз свойто лице.
И сила ни пази, напред ний вървим
и лесно се сбъдват наш'те мечти.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??