18.01.2014 г., 18:42 ч.

За да ме обичаш ... 

  Поезия » Любовна
610 0 1

Взех на птица песента

и гласът ти звънко композирах.

Ръцете ти, като дете мечтах -

две ангелски криле ти избродирах.

С почерк бял  написах ти душа

на лист хартия лирично,

и сърцето си ти дадох да те съживя...

... завинаги за да ме обичаш...

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно е.
    Но на последния ред, след "завинаги" , мисля, че трябва да има запетая
Предложения
: ??:??