Jan 18, 2014, 6:42 PM

За да ме обичаш ... 

  Poetry » Love
611 0 1

Взех на птица песента

и гласът ти звънко композирах.

Ръцете ти, като дете мечтах -

две ангелски криле ти избродирах.

С почерк бял  написах ти душа

на лист хартия лирично,

и сърцето си ти дадох да те съживя...

... завинаги за да ме обичаш...

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно е.
    Но на последния ред, след "завинаги" , мисля, че трябва да има запетая
Random works
: ??:??