10.03.2017 г., 11:24 ч.

За да настръхнеш 

  Поезия » Любовна
184 2 1

Горещо. Кожата ти перлена
е сублимна в собствения си спектакъл.
На показ дребни капчици роса
по врат оголен, копнеещи за вятър.
Ела при мен! Дъхът ми е застинал,
но от въздишките ми ще отрони повей.
За да настръхна, стига ми и твоето име.
За да настръхнеш, моят дъх ще помниш.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

10/03/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??