3.02.2005 г., 22:17 ч.

За да те имам (7) 

  Поезия
733 0 0

В сърчицето си ми.

За да те имам,

във нощови омесвам
пълнолунните лъчи
със озарението на детските очи
и вплитам панделки в мечтите ти
да втасват и питка да се опече
от светлината на Дебюсú.

За да те имам,

ще прониквам в сънищата
(непозволено),
ще просмуквам охлювче
(солено),
ще навлизам в трепетите
(неподредено)
и ще
c
е промоцирам
(преродено)
в магия
нежно синя.

За да те имам,

сърчицето ми ще е нежно синьо поразено.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??