24.02.2017 г., 8:58 ч.

За да забравя за теб... 

  Поезия » Любовна
401 1 0

За да забравя за теб,

е нужно да отида накрай света,

да изтрия всички наши спомени, 

да премахна от картата любимите ни места,

да те погреба в миналото ми,

да не мисля за теб в настоящето ми

и да не те споменавам в бъдещето ми.

За да забравя за теб,

е нужно да отида накрай света.

Но и там няма да мога да забравя за теб...

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??