За да забравя за теб,
е нужно да отида накрай света,
да изтрия всички наши спомени,
да премахна от картата любимите ни места,
да те погреба в миналото ми,
да не мисля за теб в настоящето ми
и да не те споменавам в бъдещето ми.
За да забравя за теб,
е нужно да отида накрай света.
Но и там няма да мога да забравя за теб...
© Bibi Sim All rights reserved.