14.12.2012 г., 13:12 ч.

За да заслужиш любов 

  Поезия » Философска
596 0 0

Отвори очите си и погледни към небето!
Не ти ли писна от мрака и прахта в мазето?
Изгони всички демони, таени с години!
Навяват ти спомени, но ти забрави ги!

Изкачи хълма, ще можеш ли сам да се справиш?
Kое е правилно и грешно, по-добре ще е да забравиш!
Край няма, борбата ще е вечна, бъди готов.
На какво си способен наистина, за да заслужиш любов?


© Пенка Ламбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??