Dec 14, 2012, 1:12 PM

За да заслужиш любов 

  Poetry » Phylosophy
595 0 0

Отвори очите си и погледни към небето!
Не ти ли писна от мрака и прахта в мазето?
Изгони всички демони, таени с години!
Навяват ти спомени, но ти забрави ги!

Изкачи хълма, ще можеш ли сам да се справиш?
Kое е правилно и грешно, по-добре ще е да забравиш!
Край няма, борбата ще е вечна, бъди готов.
На какво си способен наистина, за да заслужиш любов?


© Пенка Ламбева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??