16.06.2007 г., 11:23 ч.

За Даринка:( 

  Поезия
639 0 1

Гръка, Андре, Кон и G-boy - Вярвам
...Тази песен... е за децата... специално за едно - Дарина...

Главата ме боли, сърцето ми кърви,
но кой го интересуват тези малки ангели,
Защо съдбата набеляза точно тях?!...
О, господи, искам да съм с тях! 
Политици, слушайте моя глас,
трябва да знаете, че не ме е страх от вас!
Когато детето,
отиде на небето,
само тогава се сещате за него.
За него, за нея, за всички тях е този трак,
Не може да си затваряш очите, казвам ти го пак,
Ако можеш помогни на всички деца,
ако не го направиш, ще виждаш техните лица,
насън и наяве аз ще те преследвам с тях,
не можеш да им помагаш, да, това е грях!
Няма грехове, единствено децата...
Излез навън и погледни към небесата


Пр. /х2 Вярвам на Господ,
Вярвам в чудесата,
но не знам,
каква ми е съдбата.
Ако съществува въобще добротата,
нека да помогнем сега на децата!...


Децата са най-красивото нещо,
за децата си човек би дал всичко.
Обичайки ги за тях се бори
и всяка вечер на Господа се моли,
Родители, пазете вашите деца
от гадните неща, които правят лошите лица,
Надъхвайте ги и им давайте кураж,
Деца ние винаги ще бъдем с вас...

Кой се замисля, че животът му е подарен,
и кой не го живее ден за ден?!?
Деца умират всеки ден!
Светът им завършва изведнъж,
без проблем.
Животът... е най-великата игра
и всеки трябва да помага на другия.
Тъгата е най-големият ни враг,
тя не ни помага,
само ни загубва прах.

Пр. /х2 Вярвам на Господ,
вярвам в чудесата,
но не знам,
каква ми е съдбата.
Ако съществува въобще добротата,
нека да помогнем сега на децата!...


Едно дете е жертва на горчивата истина,
Което има една мечта, единствена:
да се събуди на следващия ден,
без тъга в очите и поглед наранен.
Това е един пример, че съдбата
е жестока! 
Изпаднеш ли в такова положение,
всяка малка помощ е от значение...

Трябва да кажа нещо на децата,
да бъдат по-добри на улицата,
да са усмихнати те и щастливи,
да се радват на детските мигове игриви,
защото те са ни новото поколение,
и не трябва да ги държим под напрежение.
Умение едно - да бъдем с тях добри
и да се научи детето да скърби!

© Нели Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А сигурно като песн е още по хубаво!
    Позклон!!!
Предложения
: ??:??