5.07.2014 г., 17:10 ч.

За Дракона ... 

  Поезия » Оди и поеми
420 0 0

ЗА ДРАКОНА...

Д
разни те, намразваш я, решаваш и избухваш.

Рачешките пипала те карат да се сдухваш

Акцент по подразбиране, постига само със усмивка

Кога ли ще застине, кога, щом тя не е преструвка

Отмаряш и четеш, поезията и, поет те прави

Нрав, характер, дори и лошо, но мислиш че на теб туй точно ти се нрави

Аз мислих и измислих в минути редовете

Едните без усилие,  други трудно, зарад римите проклети

Е получава се, но дори и в томове не можеш да опишеш всичкото, което

Даваш на света, правиш за света и имаш в сърцето

Носиш много личности в едно. В моменти мъж си, предимно си жена

А с тея думи в стих подредени, наедно. Успях да кажа,  че …
 ДРАКОНА Е ЕДНА !!!


© Иван Вълков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??