23.01.2013 г., 13:21 ч.

За друг не си мисли 

  Поезия » Любовна
793 0 1

 

Ще пиша много дълго

за любовта без край,

която в мен пламти

и световете озарява.

Ще те любя вечно,

с ненаситна страст,

защото има смисъл.

Думите ми са живот,

а ето, аз съм всичко.

За друг не си мисли,

в други няма вечност.

Срещнала си този,

който е най-потребен.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " за любов без край" Хубаво. Обичай винаги !
Предложения
: ??:??