Jan 23, 2013, 1:21 PM

За друг не си мисли 

  Poetry » Love
781 0 1

 

Ще пиша много дълго

за любовта без край,

която в мен пламти

и световете озарява.

Ще те любя вечно,

с ненаситна страст,

защото има смисъл.

Думите ми са живот,

а ето, аз съм всичко.

За друг не си мисли,

в други няма вечност.

Срещнала си този,

който е най-потребен.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • " за любов без край" Хубаво. Обичай винаги !
Random works
: ??:??