18.12.2008 г., 13:21 ч.

За двама 

  Поезия » Любовна
678 0 1
Искаш, аз ти казвам "не мога",
искам, ти ми казваш "недей",
ти търсиш ме, аз съм далече,
зова те, а ти ми се смееш.

Обичаш ме, аз не ти вярвам,
обичам те, ти обръщаш ми гръб,
ти очакваш да те погледна,
а аз го чакам от теб.

Говориш, аз млъквам веднага,
говоря, ти гледаш встрани,
опитваш се да влезеш в моите мисли,
а аз да срещна твойте очи.

Дебнем се ние така с тебе двама
и всеки се мъчи в своя собствен свят,
"Любовта е за двама!!"... за нас може би,
а ти не чуваш и това дори...

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??