От пораснало дете
Дядо Коледа любим,
искам да ми бъдеш фен!
Готин си, неустоим,
поздрави от мен!
Моля те ела у нас!
Моите желания са скромни.
Пиша стихове в захлас,
чакам лайкове огромни.
Искам във конкурс
да ме оценят достойно!
Ако не пък в някой бар,
ти сипи ми двойно!
Може да ми подариш кола,
нов модел, последен,
да ме водиш и на спа,
всеки миг е ценен!
Със шейната долети,
после ще му мислим!
Ще покараме и ски,
двамата ще го обмислим!
Искам да ме подмладиш,
ти си знаеш как!
Важно е да ме цениш,
тук да си на Коледата пак!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени