7.01.2014 г., 23:02 ч.

За дъжда и тебе 

  Поезия » Любовна
519 0 0

Обещай ми, че навън отново дъжд ще завали

и всяка капка ще е мъничка надежда.

Заключи и страховете ми във вчера,

чист от тебе искам да си тръгна, само сили да намеря.

 

Обещай ми и ключе от празна, тиха стая,

да се скрия вътре, когато ближа люта рана.

И картина сляпа вътре нека има,

да виждам мене си, без да ме има.

 

Ще се престоря на акьор и сцената ще бъде моя.

Ще крача гордо и в екстаз ще се опия.

Но ти не гледай. В тоз спектакъл тебе ще убия.

И сега е време за дъжда, кръвта от тебе да отмие.

 

 

 

 

 

 

 

© Елен Небесен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??