ЗА ДЪЛГОТРАЙНОСТТА
НА ЧУВСТВАТА
Само четири години,
чел съм, трае любовта.
И щом чувствата отминат,
идват хлад и самота.
Следват куп неразбории –
дълги нощи, скучни дни,
Неизплакнати чинии,
поглед, сведен настрани.
„Повече така не бива!” -
казваш ти, но дай ми знак -
искам в нова перспектива
да те срещна и позная пак!
29.01.2014
© Динко Всички права запазени
Поздрав!Харесах!