Feb 20, 2014, 11:27 AM

За дълготрайността на чувствата 

  Poetry » Love
576 0 2

ЗА ДЪЛГОТРАЙНОСТТА

НА ЧУВСТВАТА

 

Само четири години,

чел съм, трае любовта.

И щом чувствата отминат,

идват хлад и самота.

 

Следват куп неразбории –

дълги нощи, скучни дни,

Неизплакнати чинии,

поглед, сведен настрани.

 

„Повече така не бива!” -

казваш ти, но дай ми знак -

искам в нова перспектива

да те срещна и позная пак!

 

29.01.2014

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Копнежна изповед!
    Поздрав!Харесах!
  • Много сме така, аз даже съм чувала, че любовта трае 3 години Щастливец си - 1 година повече Иначе, стихото ти е стойностно и с послание към изпадналите в рутина двойки
Random works
: ??:??