3.06.2006 г., 21:45 ч.

За един....... 

  Поезия
639 0 0

Ти в живота ми се появи
и ума ми взе, нали?
Аз момиче малко бях
и лъжата не заподозрях.
Лъжеше ме ти,
а сърцето ми сега кърви.
Ползваше ме за играчка,
която можеше да мачкаш.
Ти ще ме потърсиш пак,
но в мое лице имаш враг.
Много ще те заболи
и ще осъзнаеш, че много си загубил ти.

 


 

© Синди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??