15.01.2009 г., 0:16 ч.

За един недовършен танц 

  Поезия
945 0 2
Приятелството не се мери на кантар,
но понякога е и товар.
За него всичко даваш ти,
дори и безброй сълзи.
А някой ти повтаря:
"С мен бъди."
Дали това е този,
вечният приятел,
или се оказва
наглият предател.
Рискувай, за да разбереш.
Но първо ръка трябва
да подадеш...
Спомни си ти за миговете ни
чудесни, изпълнени с много песни...


                                                                    За всичко забрави, но не и за танца ни...

© ЯнИ СлАвА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??