4.11.2020 г., 2:28 ч.

За една жена 

  Поезия » Любовна
173 1 0

Ако можех времето на зад да върна?

Щях да го направя без да мисля. 

Отдавна щях да те обичам, мила,

и мъките в живота ти да съм спестил.

 

Ако можех времето на зад да върна,

щях да ти покажа, че не съм сгрешил.

От всички хора на Земята мило,

пак на теб сърцето мое бих ти подарил.

 

Ако можех времето на зад да върна,

щастливите  моменти със тебе щяхме да си споделим.

Денят във който с теб се запознахме

завинаги ще си остане несравним.

 

Но защо да връщам времето назад,

когато имам те сега до моето сърце?

От тук нататък ще те обичам мило,

докато кръвта във вените ми тя тече.

 

Всички мигове, прекрасни с тебе

искам да си споделя така, 

че до края на живота, мило,

ти да ме обичаш, както аз обичам теб сега. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??