6.09.2008 г., 20:42 ч.

За едно живеят хората... 

  Поезия » Друга
611 0 1

И едно забравят хората,

едно във тоз живот.

Не спираме да ровим злобата...

А доброто?

А доброто...

 

Едно отричат хората

и това е да са щастливи.

Впиват се в проблемите, тревогите...

Има изход, който не можем да отворим.

 

За едно живеят хората

и това е Любовта.

Безбройни грехове направили,

изкупват ничия вина.

 

За едно се борят хората -

един, единствения си живот.

Не излизат победители

и богатствата никой не брои...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??